www.jmfrandsen.dk

 

 

 

 

 

Billeder:

Nyeste     Sep.-Okt.2007     Nov.2007     Dec.2007     Jan 2008     Feb.2008

Mar.2008     Apr.2008     Maj-Juni2008     Juli2008     Aug.2008     Sep.2008

Okt.2008     Nov.2008     Dec.2008         Jan.2009    Feb.2009     Mar.2009 

Apr-Maj.2009      Jun-Jul.2009       Aug-Dec.2009      2010

 

Marts 2009:

Broulee d. 7-9/3:

  

Vi har lejet en hytte i Broulee i denne lange weekend ("Canberra Day" om mandagen), og tager afsted med børnenes venner fra skolen Sarah og Reuben og deres forældre Linda og Kojo. Jacobs gode ven Ryan bor i nærheden i en anden hytte, så der ender Jacob med at bo, så det er ikke så meget, vi ser til ham...; han får surfet dagen lang med Ryan.

  

  

  

  

En stor havørn ud over havet.                            Her en "gravplads" lige ved stranden.

  

 

Sød lille hundehvalp.

  

Reuben træner i at komme op og stå på brædtet.....                                                      - og det lykkedes!

  

En hel uge er der "Hot Air Balloon Festival" i Canberra. Hver morgen stiger 30-50 balloner til vejrs. Vi tager hjemmefra en tidlig morgen d. 12/3 kl. 6 og oplever omkring 30 balloner stige til vejrs. Her med "Old Parliament House" i baggrunden. 

  

  

En flot morgen, som var næsten "religiøs"... vi nød det hele.                                   Vi spiste morgenmad derinde.

  

Sommer-indendørs fodbold er slut; Casper slutter af om mandagen, Maria om torsdagen, de får begge medaljer. Casper får medalje af trænerne Ricardo og far Jens. Der bliver afholdt fælles afslutningsfest om torsdagen d. 12/3, hvor Maria laver "fodbold-kage" med hjælp af Ruby.

  

Maria får medalje af træner Kojo.

  

Pølser fra BBQ'en til alle børn.

Fodboldturnering i Sydney d. 13-15/3:

  

Caspers hold skal spille turnering ("Pittwater") i Nord-Sydney og vi tager alle afsted fredag eftermiddag og bor på en campingplads i Nord Narrabeen. Casper og Jens bor i cabin med resten af holdet, vi andre 3 bor i teltet. Fælles morgenmad i "the camp-kitchen".

  

Der var gode hold med og det var 1. gang vores drenge er på stor 11-mands bane, så det var en svær turnering at spille.

  

Morgenbadetur lige uden for campingpladsen. Et skønt sted med god surferstrand (der var en national surferturnering i gang mens vi var her) og samtidig en stor "rock-pool" med havvand; så det var muligt at svømme.... - uden bølger (og hajer)!

  

 

  

Søndag morgen kørte Jacob, Maria og jeg afsted til den danske kirke i Sydney 45 min kørsel væk. Vi var med til søndags-gudstjenesten med Jacobs præst Jesper; Jacob er færdig med hans konfirmations-undervisning og skal konfirmeres her i Sydney d. 3. maj. Børnene i kirken blev inviteret i "Søndagsskole", og det deltog Maria i og var slet ikke til at få derfra igen. Efter gudstjenesten var der champagne og kransekage for at fejre kirken havde fået et nyt orgel.

 

Farvel til en skøn campingplads.                                                           Vi har 3 trætte spillere på bagsædet, så de nød at se film!

 

Maria og Caroline er til en prøvetime i "Cheerleader"-dans og har en sjov aften.

South Durras d. 21/3:

  

Afsted til stranden en dejlig lørdag; det er med at udnytte alle de dage, vi kan... På vejen ned af bjerget mod havet kigger vi altid ind til bamserne i "Poo's cave"... - Vi har Marias veninde Patience med. Patience er fra Zimbabwe og hendes forældre arbejder meget for at få det hele til at løbe rundt; Patience er på stranden for 2. gang i hendes liv...

  

Jacob har sin ven Ryan med - og de er i havet hele tiden!

    

  

  

Vi griller bøffer i Braidwood (1 times kørsel fra Canberra) på vejen hjem; en skøn lun aften!

Jacob lærer Ryan at lave kanelsnegle, så han kan smage rigtige "Danish"!

 

Familien Frandsen © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use