www.jmfrandsen.dk

 

 

 

 

 

Billeder:

Nyeste       Sept-okt.2007  Nov 2007       Dec.2007       Jan.2008     Feb.2008

Mar.2008     Apr.2008     Maj-Juni2008     Juli2008        Aug.2008     Sep.2008

Okt.2008     Nov.2008     Dec.2008         Jan.2009        Feb.2009     Mar.2009    

November 2007:

 

Tur til kysten og Sydney d. 4 - 6/11 2007:

  

Første kig til havet. Vi stoppede ved Batemans Bay, hvor frokosten bestod af "Fish and chips". Besøg i "Birdland Animal Park", hvor de havde mange andre dyr end fugle. Her en kvælerslange. En baby-wombat; de bliver sat ud i naturen, når de er store nok til det.

  

Der var mange flotte fugle. Den talende papegøje kravlede sjovt langs hegnet ved at bruge næbbet. Masser af kænguroer, her en med en baby i pungen.

  

Lidt nord for Batemans Bay kørte vi fra hovedvejen, ned gennem et naturreservat, hvor vi fandt denne fantastiske strand, "Pebbly Beach". Kun få mennesker og få kaenguroer. Hvidt sand, fantastisk og koldt vand. I vandet skulle de 4 af os!! Nu er Jacobs højeste ønske et surfbraedt....

  

Denne slags fugle prøvede jeg forgæves at fotografere i "Birdland", og nu var der en på vores terrasse ved vores hytte i "UllaDulla", hvor vi sov en nat. - Og lige pludselig var der otte....

  

Ja, det hed byen altså!

              

Vi kørte nordpå næste morgen. En overskyet dag, men kun lidt regn. Vi kørte fra hovedvejen til badebyen Kiama. Det blæste voldsomt, så det var fantastisk at se og høre havet. Vi fandt "Little blowhole" (hul i klippen, hvor vandet sprøjtede opaf, når en stor bølge kommer ind). Børnene var helt tæt på.

  

Når det hed "Little blowhole" måtte der jo være et større..., og det var der! Yderst på molen ved siden af fyret var det store. Godt indhegnet og med advarselsskilte. Det var svært at stå fast.

 

        

Videre ad motorvej mod Sydney; tid til en film paa DVD'en. Jens fotograferede vores nabo på motorvejen ud af vinduet, mens jeg kørte.

  

Så er vi i Sydney. Her Manly beach, hvor vi boede. 1/2 times sejltur til Sydney. Første kig til Harbour Bridge og Operahuset.

  

                 SYDNEY 2007.                         Her stod jeg i '85 sammen med Connie fra min hojskole...       - og nu sammen med Jens!

  

Vi så den ældste bydel i Sydney, "The Rocks". Gåtur på Harbour Bridge med kig ind over byen. Bådene ligger til ved "Circular Quay" ude til venstre. Operahuset ligger lidt længere ude til venstre (udenfor billedet)

  

Næste formiddag besøger vi "Manly Oceanworld", hvor vi så flotte fisk. Fandt Nemo... Vi så hajer i et stort bassin - denne er dog ikke levende....

  

Vi kunne gå i en tunnel under det store bassin. Der var en skildpadde, rokker og hajer. Dykkere på besøg i bassinet.

 

 

                                         

                                                       Frokost på gågaden i Manly.                        Legeplads lige ved stranden.

 

Hjemme igen:

  

7, Finniss Crescent set forfra. Se vores fede bil!  Huset set fra siden og bagfra. Haven er lige blevet ordnet af vores gartner!! (ja, du læste rigtig! - Huset er lejet med en gartner....)

                                    

Udsigten fra vores have. Ud mod parken, længere væk kan vi se lysene fra byen. Vores udgangsdør fra stuen til terrassen. Jens' nye gasgrill! Mine stole fra genbrugspladsen...

             

                                                  Aftensmad i haven.         Casper har besøg af en skolekammerat, John fra Papua New Guinea.

  

Maria's værelse; I skal nok snart få alle rummene at se. - Jeg har næsten fået syet færdig!

 

Jacobs første baseball kamp for "Rebels". Det er Jacob, der "batter". De tabte desværre, men Jacob klarede det godt; han greb en bold, da han var i marken!

                                  

Jeg havde lidt batteriproblemer med bilen, så jeg måtte "desværre" låne Alison's..... Maria og jeg henter Mathilde paa vej hjem fra baseballkamp. Vi syntes alle 3, at det var temmelig fedt at kore med vind i håret! Pigerne har picnic på legepladsen bag huset. Mathilde har en dansk mor og de taler mest dansk, men Maria prøver også sit engelske af.

  

Jens spillede for Juventus i weekenden... En flok herlige italienere, som bandede hele tiden.

 

  Tur til kysten søndag d. 18/11:        

  

Vi kørte til stranden sammen med Andrea og Jorgen og deres 2 børn. Køretur på 2 timer, hvor den sidste halve time er stejlt nedad mod stranden; minder stadig meget om Sydfrankrig. Vi er på South Durras lige nord for Batemans Bay. Cricket paa stranden, som vi havde næsten for os selv. Børnene fik indviet deres nye "body-boards" og kunne ride på de store bølger; det var lige sagen!   

  

  

                                  

                                   Børnene sammen med Natasja og Oliver. Aftensmad i Batemans Bay, vi spiser "Fish and chips". Det var dog

                                   mere spændende at smide mad ud til fiskene...

 

   

 Aftensmad hjemme med udsigt til parken                      Ny træningmulighed hjemme i huset...      

                                                                                  

Jacob 13 aar d. 23/11:

  

Jacob har travlt fra morgenstunden med både mails, MSN, mobiltlf. og fastnet tlf. - næsten på samme tid. - Kage fra Alison og Tim, Caroline og Nicholas, som kom til morgenmad.

  

Om aftenen baseball kamp i parken bag vores hus. Nogle af vejens børn spillede med.

  

Middagen var selvfølgelig pizza'er. Naboens Will er også med.      Marias specielle ven, Tim.                    Caroline opdagede ikke Casper...

 

  

"Dansker"- julefrokost i det fri, vi er i Weston Park.                     Med kænguruer                                            - og fodboldkamp.

  

 

 

 

 

 

                                                  Familien Frandsen © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use