www.jmfrandsen.dk

 

 

 

 

 

Billeder:

Nyeste     Sep.-Okt.2007     Nov.2007     Dec.2007     Jan 2008     Feb.2008

Mar.2008     Apr.2008     Maj-Juni2008     Juli2008     Aug.2008     Sep.2008

Okt.2008     Nov.2008     Dec.2008         Jan.2009    Feb.2009     Mar.2009 

 

Februar 2009:

 

Casper, Maria og Caroline maler...   - En varm lørdag d. 7/2 var der international dag i Canberra med alle nationaliteter repræsenteret. Jeg hjalp i den skandinaviske bod et par timer med at skænke fadøl og sælge hot dogs. Vi mødtes med Bjarne, hans forældre og Kris og var pludselig flere danske familier samlet. Der var koncert og dejlig mad fra hele verden, og meget varmt; her om aftenen var der stadig over 30 grader. - Denne lørdag var den dag de store "bushfires" raserede i staten Victoria med næsten 200 døde og store områder lagt øde. Pga. meget regn i foråret er græsset meget højt, og nu tørt pga. mangel på regn, så med rekord-varme på op til 48 grader og kraftige vinde op til 100km i timen, kunne brandene ikke kontrolleres. Denne lørdag blev senere kaldt "Black Saturday".

Broulee d. 8/2:

  

Endags tur til surfer-stranden i Broulee. Vi er afsted med vores spanske venner Antonia, Ravier, Maria og James. Børnene graver - og det gjorde de voksne også...; vi graver efter muslinger til aftensmaden.

  

Casper har spillet sommerfodbold hver fredag aften hele sommeren, og slutter af d. 13/2 med at vinde finalen med hans hold; Bjarne deler medaljer ud.

  

Casper, Maria og Jens er til Mustang-fremvisning d. 15/2.... sikke biler!

  

  

  

 

 

Jacob var denne weekend d. 13-15/2 på konfirmationslejr i "Blue Mountains", hvor han boede i en hytte sammen med18 andre konfirmander. Han tog bussen til Sydney Lufthavn fredag morgen for at mødes med de andre. De tog toget til Katoomba i "Blue Mountains", hvor de i 3 dage fik undervisning, var på ture, lavede mad og badede om morgenen i en pool. Han var træt og glad da han kom hjem med fly søndag aften.

Jambaroo, Kiama og Kangaroo Valley d. 21-22/2:

  

Vi tager med på en medarbejdertur med Jens' arbejde til vandlandet "Jambaroo", 3 timers kørsel fra Canberra i nærheden af Kangaroo Valley. Overskyet, lidt regn og køligt, men vi nød de vilde badeture! - Vi kørte i vores egen bil, for at kunne blive hele weekenden i området.

  

  

  

Vi sluttede dagen af med den vildeste "bobslæde"-tur ned af bjergsiden; man kom på toppen på en 2-pers. skilift!

  

Vi boede om natten i vores telt på denne campingplads lige syd for Kiama. 

  

 

Søndag formiddag, efter morgenmad og tennistræning, tog vi til "The little Blowhole" i Kiama.

  

Bystranden i Kiama havde voldsomme surf-bølger, så det var svært at komme ud. - Jens tog turen langs klipperne og fik kastet sig ud i bølgerne og fik en super-tur ind!

  

Om eftermiddagen stoppede vi i Kangaroo Valley og lejede kanoer. Vi havde sjove og dejlige 3 timer i et smukt område.

  

 

  

 

Hjemmehygge; Jens styrer BBQ'en. - Casper kører affaldsbeholderne ud til vejen, og gør han på hans waveboard... - Vi har 2 beholdere; 1 til almindelig husholdningsaffald og 1 til alle genbrugsbeholdere (flasker, plastic og dåser), og de skal sættes ud til vejsiden, så vognen med en "grabben" løfter beholderen op og tømmer den. - Ingen får dårlige rygge her!!

  

"Canberra Show Day" d. 28/2. Her er hunde-væddeløb, fremvisning af geder                                                     - og grise-løb....

  

                                                                                                                Maria får en ridetur                                          - og en "tatovering".

 

Vi mødes med Bjarne og Kris - og har Marias veninde Ruby med.                                                                                                    Her fårehunde i aktion.

 

Familien Frandsen © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use